sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Mikä ihmeen olaplex,niophlex,fibrelex,colorphlex jne?

Moikka kaikki lukijat!

Ajattelin tulla pitkästä aikaa kirjottelemaan teille. Uusivuosi ja uudet kujeet. Vuodesta 2015 jäi itselläni mieleen uutuus, jonka teknologia mullisti sekä hiusalan, että sosiaalisen median. 10 vuoden urani aikana ei vastaavaa ole vielä kehitetty. Tämä hypetetty tuote auttaa ettei tarvitse enää pelätä vaalennuksien "polttavan" hiuksia. Ja tämä tuote on maailmalla kehitetty yllätys yllätys tittididiiii.... Olaplex! Ette varmaan olis arvannu ;) itse olin ensimmäisten joukossa Tampereella joilta tätä käsittelyä sai. 

Asiakkaat olivat tyytyväisiä tuotteeseen ja ne jotka ottivat mukaan kotihoitotuotteen, kokivat sen pitkäkestoisemmaksi iloksi. Tämän jälkeen alkoi satelemaan mainoksia muiden firmojen vastaavasta tuotteesta esim. Niophlex, fibreplex, colorplex, procortex, eslabondexx ja profiber. Näitä testailleena jalustalle nostaisin kaksi mielestäni parasta olaplex ja niophlex. 

Tällä hetkellä teen asiakkaille niophlexilla hoitoja, koska asiakkaiden toiveesta tuoksu oli mielyttävämpi ja lopputulos melko sama. Sen haluan vielä mainita, että hoidon voi tehdä minkä värisille hiuksille vaan ja aine ei itsessään vaalenna vaan suojaa värin yhteydessä tehtynä vaurioilta, siksi myös monen asteen vaalennus on mahdollista. Hoidon voi myös tulla tekemään ilman värikäsittelyä. Mukavaa illanjatkoa T. Iida <3 

2 kommenttia:

  1. Moikka! Löysin bloginne ihan sattumalta, kun olen miettinyt tota Yumi lashes -ripsitaivutusta. Minulla on luonnostaan pitkät ja vahvat ripset, mutta niin suorat ja alaspäin sojottavat kun olla ja voi. Ripsipermistä testasin vuosi takaperin, eivätkä ripseni reagoineet siihen millään lailla.
    Saisikohan siis tällä Yumi-tekniikalla millaisia tuloksia todella suoriin ripsiin eli onkohan se sijoituksen arvoinen?

    -Vilma

    VastaaPoista
  2. Moikka Vilma!

    Ensinnäkin pahoittelut hitaasta vastaamisesta!:o Yumin kestotaivutuksella saa tuloksia aikaan! Joidenkin ripset vastaanottavat aineita huonommin kuin toisten mutta tämäkään ei haittaa sillä hoito voidaan uusia parin päivän päästä ensimmäiosestä taivutuksesta jos ripset eivät ole taipuneet niin paljoa kuin pitäisi. Tokalla kerralla ripset vastaanottavat aineita paremmin. Suosittelen testaamaan!:)

    -Tiia

    VastaaPoista