torstai 17. maaliskuuta 2016

Taffy Kestopigmentointi


-Kestopigmentointi on vaihtoehto perinteiselle meikkaamiselle.
Taffy kestopigmentoinnilla saadaan luonnollisen näköiset kulmakarvat karva- tekniikan avulla ja raikkautta silmiin silmärajauksilla.
Menetelmän täydellisyys saa aikaiseksi sen, että on vaikeaa erottaa, onko kyseessä meikki vai luonnolliset kulmakarvat.
Hoidossa käytetään puudutusaineita, jolloin laitto on todella miellyttävän tuntuinen.-
Olette varmaan jokainen nähnyt jollain kulmissa "tatuoidut" viivamaiset pigmentoinnit, jotka vielä yleensä menevät sinimustaan sävyyn vaikka käyttäjä omaisi vaaleat kutrit....ouhnouh :/


 No mutta nyt on tullut uusi tekniikka (tai ainakin minulle uusi tekniikka :D ) , jossa pigmentoidaan kulmat jotka jäljittelevät aitoja kulmia, eli pigmentointi tehdään ns karvatekniikalla ja minä valitsin Taffy kestopigmentointi tekniikan.
Sävyjä löytyy useita, jotta löydetään jokaiselle ihoon ja hiuksiin sointuva sävy. Myös silmienrajaukset eli eyelinerit saadaan tällä tekniikalla tehtyä.
Kesto näillä on 2-4 vuotta, kun nämä on tehty ja hoidettu oikea oppisesti.
Mielestäni tämä kesto on aivan huippu,koska hiusten väri muuttuu ja myös vanhetessa käsvot lähestyvät lattiaa, ("ikuiset" pigmentoinnit löytyvät vanhetessa lattialta...haha ei vaan :D), mutta maan vetovoima vetää kulmia alaspäin jolloin nousevista kulmista voi tulla vuosien jälkeen laskevat.
Tajusit varmaan mitä ajan takaa. :D Eikä muuten vahingoita oman karvan kasvua kulmissa mitenkään

Kestopigmentointi helpottaa huomattavasti aamun meikkauksia, eikä herätessään tai uimarannalla näytä ihan kulmattottomalta. :D


Itse tutustuin kulmien maailmaan parisen vuotta sitten,jolloin kävin kulmastailaus- ja tuuhennus koulutuksen. Sen jälkeen kävin Lola tekniikka koulutuksen. (katso aikaisempi kirjoitus näistä tekniikoista, jos ei vielä tuttuja)
Nämä ovat loistavia palveluita,mutta myös huomasin että monille nämä palvelut eivät riittäneet, jos karvoja ei ollut nimeksikään tai asiakas toivoi että kulmat olisivat 24/7 täydelliset,vaikka se ei näillä tekniikoilla ollut hänelle mahdollista.Mutta nyt löytyi tekniikka myös hänelle!

Monet pelkäävät että laitto sattuu, mutta ei huolta, tämä alue pintapuudutetaan niin hyvin, joten tämä on oikeasti hyvin kivuton, "jouduin" :D itse käymään nämä myös ottamassa ja olen todella yllättynyt kuinka vähän laitto todella tuntui, joten älä ainakaan sen anna vaikuttaa päätökseesi.

Ja hei mun kulmia saa tulla aina kattoon tänne meijän putiikkiin jos haluaa nähdä livenä miltä kulmat näyttävät.

 






Tässä parit kuvat kulmista, ne ovat juuri tehty, kulmien lopputuloksen näkee vasta 1kk kuluttua laitosta.

 

 

Pigmentointien hinnat:

      Kulmat 370€
      Silmienrajaukset 320€

hinnat sisältävät 2 käynti kertaa. Eli ensimmäisellä kerralla katsotaan sävy,malli ja tehdään kulmat. Toisella kerralla (aikaisintaan 1kk laiton jälkeen ja viimeistään 3kk laiton jälkeen) tarkistetaan sävy, ja malli ja tehdään tarvittavat muutokset.


 UUTUUS tarjouksena tarjoan kulmien pigmentit hintaan 290€ ja silmienrajaukset 250€ (Tarjous voimassa 30.4.2016 asti.)


Terkuin Jarna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti