tiistai 22. syyskuuta 2015

Beautyputiikki Tampere

Heippa kaikille!

Nyt on tullut mun vuoro esittäytyä teille rakkaat blogilaiset!  Olen Iida Koivisto, kuulemani mukaan hauskan murteen omaava höpöttelijä, putiikilla hiustaiteilijan roolissa! :) Elämäni varrella on tullut opiskeltua mm. kosmetologiks, meikkaaja- maskeeraajaks, sokeroijaks, kynsientekijäks, ripsientekijäks ja mitä näitä nyt meidän alalla löytyy :)

Kampaamo alalla oon ollu ens vuonna 10- vuotta. Alalle päädyin lapsuuden haaveesta. 13- vuotiaana astelin ihanaan vaaleanpunaiseen kampaamoon Adam&Evaan Loimaalla ja sillä hetkellä katoin kampaajan taidokasta työskentelyä ja tajusin, että tossa haluan seistä isona. Haaveeni toteutu ja kun 18 vuotiaana valmistuin, pääsin tähän ihanaan pinkkiin unelmaani tmi yrittäjäksi :) Tiet johdatti kuitenki Tampereelle ja nyt ollaan täällä oltu 5-vuotta.

Aion kertoa teille blogilaisille jatkossa enemmän mitä kaikkee kivaa täällä puuhastellaan ja touhuillaan täällä putiikilla. Tässä oli pieni alkuesittely, jotta tuun teille kaikille tutuksi. Mut tuu ihmeessä poikkeamaan tai soittele aikaa, niin jutellaan mukavia ja laitetaan samalla hiukset syys kuntoon! :) 

Hauskaa päivänjatkoa kaikille ja palaillaan! Terveisin kampaajanne Iida <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti